Bij deze taartenwinkel bestel je moeiteloos je taart online. Inmiddels is Taartenwinkel namelijk de best bezochte online winkel voor het bestellen en bezorgen van taarten in allerlei soorten en maten. De taarten worden gemaakt door een netwerk van ambachtelijke bakkers die de taarten vervolgens in gekoelde wagens bezorgen. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen in de vorm van een chocoladetekst, brief of kaartje.

Naast taarten vind je hier ook brownies, muffins, cupcakes en natuurlijk de hippe macarons. Het personaliseren van je taart is een specialiteit van Taartenwinkel.nl. Nog belangrijker is de goede service want de prijs, de bezorging en de levertijd is dik in orde!

Omschrijving

Rogier Jansen en Eric van Noort van Taartenwinkel zijn rasondernemers. Zij zijn begonnen als de eerste online banketbakker van Nederland! Het idee ontstond tijdens een studieproject, een online winkel beginnen in gepersonaliseerde taarten. Daar bleek vraag naar te zijn en zo ontstond in 2005 Taartenwinkel.nl.

Met gedrevenheid bouwden zij verder aan hun concept en....In 2006 wonnen we de prijs voor beste ondernemers van Noord-Holland. Het winnen van deze wedstrijd heeft ons een mooie kickstart gegeven in de zakelijke markt, aldus Rogier en Eric.