Begin je dag goed met de verslavend lekkere granola van Tante Luus! Elsbeth Duvergé is het gezicht achter Tante Luus, het creatieve brein. Het begon allemaal in de metropool Lemmer. Door een verhuizing ging Elsbeth op zoek naar een serieuze hobby, zij begon met koken en gaf zich vlak daarna op voor het programma Masterchef. Hieruit ontstond ook het mooie private dining concept  ‘De tafel van Lemmer’. Tante Luus ontstond ‘per ongeluk’. Voor Jumbo Nederland presenteerde Elsbeth een paar jaar de online kookvideo’s. Tijdens één van die video’s werd er granola gemaakt en …

Nu zijn er zijn twee heerlijke soorten granola’s. De Classic variant bestaat uit geroosterde ontbijtgranen zoals pecan- en cashewnoten, cranberry’s, hennepzaak en gojibessen. Een vleugje kaneel en vanille maken het recept helemaal compleet! Sinds december 2015 heeft Tante Luus ook een glutenvrije, nagenoeg biologische granola ontwikkeld. Granola met een Fries vleugje Oemff (anijszaad, gember en kaneel), gebaseerd op het Friese koekje ‘het Fryske Dumke’ in combinatie met biologische haver van ‘Mole ‘t Lam’ uit Woudsend. Je proeft hele amandelen, kokosvlokken en lijnzaad gebakken in biologische kokosolie. Beide soorten zijn gezoet met kokosbloesemsuiker.

Begin je dag goed met de granola van Tante Luus. Een dag geen granola is een dag niet geleefd!

Omschrijving

Elsbeth Duvergé is een 'allesdoener' en heeft tevens een aantal jaar voor Jumbo de online kookvideo's gepresenteerd. Na de aflevering granola's maken werd Elsbeth enorm enthousiast en ontstond het idee haar eigen granola te gaan maken. Dat werd een groot succes en Tante Luus werd een feit! Nu is al haar aandacht gericht op dit mooie concept en is zij benieuwd naar jouw granola momentje.