Tea Bar is de (web)winkel voor de perfecte losse thee, theecadeaus en andere theegoodies.

De oprichters, Sara Verver en Fenje Bolt willen al sinds 2008 losse thee zo leuk mogelijk maken, met spannende smaken en prachtige theeaccessoires. Hun missie luidt dan ook: losse thee overal en voor iedereen!

De Tea Bar heeft meer dan 100 soorten unieke thee en kruiden in haar collectie. Het assortiment wordt mede bepaald door de Facebook vrienden van Tea Bar die zich 2 keer per jaar verzamelen om de winter- en zomer collectie door te proeven en de kwaliteit te bewaken.

In de winkel kan je de verse thee zelf scheppen uit transparante bakken en op de zolder genieten van een kop thee naar keuze. Het mogen ruiken, voelen en proeven zorgt voor een unieke theebeleving. azijn er talrijke samenwerkingen op het gebied van bierbrouwers, ijsjesmakers en andere food professionals. Zo ontstaan er regelmatig nieuwe theeverrassingen. In tal van horecazaken kun je Tea Bar op het theemenu tegen komen.

Online kan je de thee en de theecadeaus bestellen in de webshop. Bekijk vooral de internationaal bekroonde Tea Bar giftpacks. Erg leuk om cadeau te geven.

Omschrijving

De oprichters, Sara Verver en Fenje Bolt willen al sinds 2008 losse thee zo leuk mogelijk maken, met spannende smaken en prachtige theeaccessoires. Hun missie luidt dan ook: losse thee overal en voor iedereen! Dus je hebt nu geen argument meer voor het losse theezakje , hier ontdek je losse thee en haar rituelen.