Things for Drinks biedt een uitgebreid assortiment glaswerk en tools om thuis een echt ‘winners’ drankje te kunnen maken. Het glaswerk dat Things for Drinks levert bestaat uit whisky-, cocktail-, wijn- en koffieglazen, allemaal even mooi en uniek! Prachtige vintage look glazen met kristallen patronen maken van je drankje een echt kunstwerk. Of je nou iets te vieren hebt of een glas voor dagelijks gebruik zoekt… Things for Drinks maakt het altijd bijzonder!

Naast glazen heeft Things for Drinks ook cocktailtools en giftsets. De cocktailtools zijn absolute musthaves voor het maken van te gekke cocktails. Met deze tools maak je in een handomdraai de meest sprankelende drankjes. Voor een flinke dosis inspiratie zijn er tevens boeken beschikbaar met verschillende recepten om cocktails te mixen.

Wil je een echte liefhebber verrassen, kies dan voor één van de prachtige verpakte giftsets van Things for Drinks. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Things for Drinks geeft elk drankje een sprankelend tintje.

Omschrijving

Things for Drinks helpt je graag om het perfecte 'winners' drankje te maken. Het mooie glaswerk is hun thuismarkt en door dit gespecialiseerde aanbod hebben zij een collectie samengesteld waar je blij van wordt!