Van Bruggen Thee & Koffie valt op door de unieke producten die zij aanbieden. Eerlijke koffie van nu en losse biologische thee maken je koffie- of theemoment tot een klein feestje…

Van Bruggen Thee heeft als missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze selectie van producten die streng geselecteerd worden aan de voordeur van de webwinkel… Van Bruggen is altijd op zoek naar producten waar ‘zweet en liefde’ in zit. Eerlijk en ambachtelijk.

Ontdek meer dan 150 (biologische) theesoorten, koffiebonen en alles om je kopje thee of kopje koffie mooi te presenteren. Het gaat hier om de beleving, net even iets anders! Dit assortiment zie je niet in de supermarkten. Bijzonder zijn ook de theeplanken en de mélanges om zelf ijsthee mee te maken en de leuke chocoladesticks op een stokje voor het maken van chocolademelk. Kortom een bezoekje waard.

Omschrijving

Zij zijn een jonge en dynamische onderneming die sinds 2013 aanwezig is met deze mooie shop op het internet. In eerste instantie gestart met koffie en thee maar gauw werd het assortiment flink uitgebreid. Nu presenteren zij thee, koffie en accessoires met een natuurlijke elegantie.