VinoPura importeert bijzondere wijnen naar ons kikkerlandje. Wijnen die je zelden of nooit tegenkomt, wijnen met een verhaal. De twee enthousiaste ondernemers Jos Gorisse en Lorenz Geraeds hebben allebei een grote voorliefde voor kleine wijnmakers uit de landen Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. Dit zijn de makers die de traditionele vinificatie (alles wat je nodig hebt voor de verandering van de geperste druiven in wijn) weer in ere herstellen.

Deze bijzondere wijnen staan vaak op de kaart van de betere restaurants in de regio waar ze vandaan komen. Daar kent men de wijnmakers nog en het zijn nu juist die wijnen die Jos en Lorenz hier naar toe halen. In samenwerking met VinoPura mag Catchthebluefish dit unieke wijncadeau verkopen en promoten.

VinoPura werkt graag met deze makers die ernaar streven om op een duurzame en pure manier wijnen te maken. Dit betekent een minimaal of geen gebruik van chemische toevoegingen en de voorkeur voor een biologische teelt.
In de online winkel van dit startende bedrijf vind je rode en witte wijnen, rosé en natuurlijk mousserende wijnen en dessertwijnen. Ontdek deze wijnen met een mooi verhaal!

Omschrijving

De bezoeken aan deze kleine wijnmakers, die hun wijngronden door en door kennen, brachten Lorenz en Jos op een idee. Deze wijnen moesten snel beschikbaar worden voor particulieren en de horeca in Nederland. Want kwaliteit hoeft niet exclusief te zijn maar wel verrassend en erg lekker. Veel wijnen zijn zelfs alleen verkrijgbaar bij VinoPura. Handpicked by twee wijnliefhebbers!