Op zoek naar dé perfecte wijn? Vintake biedt de mogelijkheid op zoek te gaan naar de wijn die bij jouw persoonlijke wensen past. Het is heel makkelijk. Met een vrijblijvende (v)intake die bestaat uit smaakgerelateerde vragen krijgen de sommeliers een goed beeld van wat jij lekker vindt om te drinken op wijngebied. Na een persoonlijk gesprek gaan zij op zoek naar de lekkerste wijnen en worden deze speciaal voor jou geselecteerd.

Vintake biedt exclusiviteit voor elke soort wijn en ieder budget. Van een eenmalige bestelling voor een gezellig feestje tot aan een wijnabonnement op maat. Tevens verzorgen ze unieke wijngeschenken, geven ze wijn-spijs advies en organiseren ze wijnproeverijen op locatie. Vintake is altijd op zoek naar de lekkerste wijnen op aarde, voor jou, op maat en voor iedereen die van wijn houdt. Bekijk ook de Carte Blanche wijngift eens! Oh ja en dit mooie bedrijfsfilmpje…

Omschrijving

Freek Zegwaard en Olaf van den Berg: "Zie ons als wijnfreaks en als jouw persoonlijke sommelier. In de Nederlandse wijnmarkt maken wij hét onderscheid tussen de prima wijnen en “de krenten uit de pap”, want onze missie is om wijn drinkend Nederland drastisch te verbeteren. Wij hebben onze ervaring opgedaan in de gastronomie door met gepassioneerde vakmensen in de wijn te werken. Vele van hen zijn nu onze trouwe partners waar wij de beste wijnen bij inkopen. Ons werk is onze hobby en passie, die brengen wij graag over."