Willie’s Cacao en eigenaar William Harcourt-Cooze ademen cacao maar dan wel de beste. Cacaobonen met hun eigen verfijnde smaken, geboren uit hun dna, bodem en klimaat. Willie’s Cacao produceert cacao volgens het ‘bean to bar’ concept. Het gehele proces van de boon, het roosteren tot aan de reep is in handen van de maker zelf. De prachtige producten worden in Devon in kleine series gemaakt.

De filosofie van William Harcourt-Cooze is dat iedereen, waar en wanneer dan ook, moet kunnen genieten van een goed en puur stuk chocolade.

William schreef ook 2 boeken. De ‘Willie’s Chocolate Bible’ waarin o.a. meer dan 150 originele en klassieke chocolade recepten worden beschreven. Hij is ook de schrijver van het boek ‘Willie’s Chocolate Kookboek’. Dit boek bestaat uit twee delen. Het -om te watertanden- deel. En het verhaal over de droom van William. Bekijk snel de mooie producten van deze chocoladegoeroe en Willie’s cacao.

Omschrijving

William Harcourt-Cooze is de Willie Wonkaman achter Willie's Cacao en ook bekend van het Engelse programma Channel 4 Wonky Chocolate factory met de serie Willie's. Zijn passie voor chocolade is ontstaan uit liefde voor het avontuur. Zo'n 20 jaar geleden begon hij met het verbouwen van de eerste cacao in Venezuela. Sindsdien speurt hij naar de beste cacao uit de wereld.